Snublet i opprykksstriden

Botheim-dobbel holdt ikke i kampen mot Tynset som til slutt vant 4-3.

Rosenborg 2 startet kampen best og laget tok også ledelsen 0-1 etter 22 minutter, målscorer var Mikael Johnsen. Samme spiller var frempå igjen tre minutter senere og doblet ledelsen. I denne perioden spilte Trondheims-laget god fotball og hadde god kontroll på kampen, det eneste som manglet var bedre uttelling på mulighetene.

Og i 25. minutt ble hjemmelaget tildelt corner, svakt forsvarspill av RBK 2-laget gjorde at Fredrik Rynning Andresen fikk muligheten og reduserte til 1-2. Dette ble også pauseresultatet.

I andre omgang fortsatte Rosenborg 2 på samme måte som laget startet kampen og allerede i 47.minutt var igjen Botheim frempå og laget 1-3. Men så kom snøen og fra samme tidspunkt virket det som RBK 2-laget mistet spiriten. Kampen endret karakter og Tynset fikk fornyet tro på et godt resultat.

Etter 53 minutter reduserte hjemmelaget til 2-3, målscorer var igjen Rynning Andresen. Og etter vel timen sørget samme spiller for utligning til 3-3. Tynset lyktes best i sluttfasen av kampen, Henning Røe scoret på straffespark etter 79 minutter og fastsatte sluttresultatet til 4-3.

Trener Gert Heerkes oppsummerte kampen slik:

- Dette ble en veldig merkelig kamp og et utrolig resultat når en ser kampen under ett. Med tap i dette oppgjøret har vi gjort situasjonen vanskelig for oss selv, nå trenger vi litt tur og hjelp fra andre for å kunne vinne serien. Vi får sørge for å revansjere oss i neste uke, avslutter Gert Heerkes.