Tøff motstand for RBK 2 i Nederland

Rosenborgs 2 avvikler treningsleir i Nederland fra 29.juli til 2.august.

Dette er en kombinert trenings- og kampleir og den første treningskampen ble spilt tirsdag 31.juli, motstander var Heracles Almelo og oppgjøret ble spilt på Polman stadion.

Heracles Almelo viste seg allerede fra starten av som et meget godt lag. Forskjellen på lagene var betydelig, hjemmelaget stilte med mange spillere som har spilt en rekke kamper i den øverste divisjonen i Nederland.

Heracles Almelo tok ledelsen 1-0 ved Vincent Vermeij i 20. minutt. Knappe ti minutter senere la Silvester van der Water på til 2-0 for hjemmelaget, noe som også ble pauseresultatet.

Heracles Almelo startet også best etter pause og scoret i kampens 49.minutt ved Silvester van der Water.

Rosenborg 2 fikk også sine muligheter til å score, laget skapte sjanser etter bra spill, men lyktes ikke i avslutningene. Mot slutten av kampen scoret Heracles Almelo ytterligere to ganger slik at sluttresultatet ble 5-0, først ved Vincent Vermeij etter 82 minutter før Silvester van der Water scoret sitt tredje mål for kvelden i 90.minutt.

Trener Gert Heerkes oppsummerte kampen slik:

- Dette var en fin opplevelse for våre gutter på en flott stadion med rundt 1500 tilskuere på tribunen. Vi slapp inn noen mål etter personlige feil, men seieren til Heracles var fortjent. Slutten av kampen ble et eventyr for 16 år gamle gutter som fikk spille mot et fullt profesjonelt lag hvor de fikk vist sitt beste. Trenerteamet var fornøyd med kampen og vi fikk vist frem hvordan vi vil spille fotball, avslutter Gert Heerkes.