Hedersgjest mot Sarpsborg

Se hvem som ble Trøndelag på kamps hedersgjest.

Annonse:

Foto: Magnus Strand

Som en del av konseptet Trøndelag på kamp plukker Rosenborg og TrønderEnergi, sammen med utvalgte kommune og ordfører, ut en person, ei gruppe, organisasjon, klubb eller forening som fortjener noe ekstra. Dette blir kampens Hedersgjest.

Til kampen mot Sarpsborg er det Vuku IL som er hedersgjest.

- Vuku IL har styrevedtak på likebehandling av dame- og herrefotball. I og med at Vuku IL har gjort dette verdivalget og sidestiller idrettslagets dame- og herre fotball er de de et forbilde og en foregangsklubb i området. I tillegg har de i løpet av de siste årene lagt ned en fenomenal dugnadsinnsats og utviklet kanskje «Nord - Trøndelags » flotteste fotballanlegg, sier ordfører Bjørn Iversen i Verdal kommune.

På kampdag blir de inviterte fra Vuku IL hentet i selveste RBK-bussen av Rosenborgs samarbeidspartner Nettbuss og kjørt tur/retur Lerkendal, tatt imot ved ankomst og får gratis kamp på gode plasser.

At Verdal og Levanger er valgt ut som Trøndelag på Kamp kommuner betyr ellers at idrettslag kunne søke på unike kampopplevelser på Lerkendal, og at alle innbyggere kan kjøpe kampbillett på gode plasser til sterkt redusert pris.

Nestemann ut i Trøndelag på Kamp er Fosen, som da kan søke på unike kampdagsaktiviteter, sikre seg Trøndelag på Kamp billetten og velge ut sin Hedersgjest til kampen RBK-Sandefjord 7.oktober.

Du kan lese mer om årets Trøndelag på kamp og se hvilke kommuner som er plukket ut til våre hjemmekamper her.

Annonse fra Eliteserien: