Fotballskolen med fulle hus i sommer

Alle de tre fotballskolene på Lerkendal ble utsolgt for første gang siden 2019.

Annonse:

Over 500 barn og unge var i aksjon på Lerkendal i løpet av tre uker i sommer, da Rosenborg endelig kunne arrangere normale fotballskoler etter pandemiår i 2020 og 2021. Påmeldingslistene var fulle og det var god stemning blant deltakere, trenere og ledere.

- Endelig kunne vi holde RBK Fotballskole som normalt. Det er utrolig gøy å se at fotballskolene på Lerkendal igjen blir utsolgt etter to lange år med pandemi, sier Ludvig Klingenberg i RBK Skolen.

Han er ansvarlig for fotballskolene, som også i år ble arrangert på Spillum, Kyrksæterøra, Støren, samt Overhalla og avsluttes på Statsbygd førstkommende helg.

- Det er ikke bare på Lerkendal du har muligheten til å lære og trene RBK-fotball. Vi er veldig heldige som har flere samarbeidsklubber med på laget, sier Klingenberg.

Nå er fotballhverdagen tilbake og gjengen i RBK Skolen ligger ikke på latsiden. RBK Fotball etter skoletid er godt i gang og følger kalenderen til skoleåret. Det betyr at jenter og gutter fra 3. til 8. klasse kan bruke ettermiddagene til å øve på Rosenborg-fotball.

- RBK Fotball etter skoletid er godt i gang etter sommerferien. Vi får stadig inn påmeldinger og har i snitt 50 ivrige unger her hver dag, og det er fortsatt plass til flere, sier Erik Selnæs i RBK Skolen.     

Mer info om RBK Skolen og påmeldingslinker, finner du her.      

 

Annonse fra Eliteserien: