" "

Matti klar for Vålerenga

Matthias Vilhjalmsson går fra Rosenborg til Vålerenga.

Annonse:

Rosenborg og Vålerenga er enige om en overgang for Matthias Vilhjalmsson. Islendingen har skrevet under på en 2,5-årskontrakt med Oslo-laget. 

- Jeg har hatt en fantastisk tid i Rosenborg og har opplevd utrolig mye. Jeg er stolt av det jeg har oppnådd i min tid i klubben og det har vært en fantastisk tid for meg og min familie, sier Vilhjalmsson til RBK.no. 

Matti ble raskt en supporterfavoritt på Lerkendal, noe han har satt stor pris på.

- Fra første stund har jeg hatt et unikt forhold til supporterne. Jeg vet ikke helt hvorfor, men de kjenner seg kanskje igjen i en som jobber hardt. Jeg vil si tusen takk for all støtte. Jeg har fått veldig mange gode venner i klubben og i Trøndelag, fortsetter han. 

- Men nå har jeg fått muligheten i Vålerenga og det trigger meg. Jeg ser frem til å flytte til hovedstaden og bidra for Vålerenga som er en stor klubb i Norge. 

Dype spor

- Matti har satt imponerende dype spor etter seg som person, rollemodell og fotballspiller. Han er en kulturbygger som tar stort ansvar for seg selv og omgivelsene, sier sportslig leder Stig Inge Bjørnebye.

- Han har gjort en kjempejobb for Rosenborg, og har også tatt et ekstra ansvar for de yngste spillerne. Matti vil bli savnet i det daglige på Brakka, men han er selvfølgelig velkommen hjem når som helst, avslutter han. 

Vilhjalmsson spilte 109 kamper for Rosenborg - i mange ulike posisjoner - og scoret 28 mål. 

Annonse fra Eliteserien: