Konradsen setter seiersmålet på overtid mot Brann.

Overtidsseier mot Brann!

Anders Ågnes Konradsen dukket opp i boksen og banket inn seiersmålet på overtid! Se jubelen fra garderoben her!

Rosenborg fikk en pangåpning på oppgjøret mot Brann. Pål André Helland var sylfrekk da han etter åtte minutter utnyttet en feil av Branns keeper Piotr Leciejewski. Sisteskansen kastet ballen i ryggen på egen keeper, og Helland var våken og lobbet den løse ballen over keeperen til 1-0.

Pål Andre Helland var sylfrekk da han utnyttet en feil og lobbet over keeper.

RBK fortsatte å produsere store sjanser det første kvarteret, først ved Nicklas Bendtner som fikk en god heading stoppet av en god redning, mens Mushaga Bakenga ble spilt gjennom og satte ballen utenfor lengste fra spiss vinkel like etter.

Brann justerte seg etter dette og skalket lukene. Rosenborg forsøkte å finne en vei gjennom, men Brann forsvarte seg godt og stoppet forsøkene før pause.

Ti minutter var spilt av andre omgang da Fredrik Midtsjø fikk en stor sjanse, men kom bakpå og satte ballen over fra kloss hold. Minutter senere var det Brann og Acosta sin tur, men også Branns stopper satte ballen over.

Rosenborg slet med å finne flyten i andre omgang og gikk seg fast gang på gang. I den andre enden var det en enkeltmannsprestasjon som skulle sørge for utligning. Gilli Rólantsson dro seg inn fra hjørnet av 16-meteren og så en luke ved lengste stolpe. Skuddet var presist og utenfor rekkevidde for innbytter Østbø og det sto 1-1.

Men Rosenborg skulle til slutt slå tilbake. Ett minutt på overtid kom Rosenborg massivt inn i feltet  til Brann og Matthias Vilhjalmsson fikk kranglet ballen inn til Anders Ågnes Konradsen som klinket ballen i mål! Dermed 2-1 og seier til Rosenborg!